Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da alacak verecek meselesi kanlı çatışmaya döndü; 1 ağır 4 yaralı!

Aksaray’ın Sultanhanı ilçesinde çıkan kavga sonucu 1 kişi ağır yaralanırken, toplamda 4 kişi hastanelik oldu.

Aksaray'ın Sultanhanı ilçesinde çıkan

Bugün Aksaray ili Sultanhanı ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada karşı karşıya gelen iki grup, taşlı sopalı kavga ile sokakları savaş alanına çevirdi.

Olay, polis ekiplerinin müdahalesine rağmen uzun süre kontrolden çıktı.

Edinilen bilgiye göre;Sultanhanı’nda, Bayram A., Hakan A., ve Eray A. isimli kişilerle Muhammed A., Uğur A., ve Ahmet A. isimli kişiler arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede fiziksel kavgaya dönüştü. Taraflar, taş ve sopa kullanarak birbirlerine saldırdı. Kavga, çevredeki vatandaşlar tarafından büyük bir tedirginlikle izlendi.

Olay yerine ilk olarak gelen polis ekipleri, kavgayı ayırmakta güçlük çekti. Kavgayı durdurmak amacıyla çağrılan destek ekipleri havaya ateş açarak gurupları ayırmaya çalıştı. Polisin uzun süren müdahalesiyle, taraflar nihayetinde ayrılabildi. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla en yakın hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Bölgedeki güvenlik kameralarının incelendiği ve tanık ifadelerinin alındığı belirtildi. Avni Kuru 

Aksaray'ın Sanayi Mahallesi 2054 Sokak'ta
Sıradaki Haber Aksaray’da kulübe yandı: İddiaya göre çocuklar sorumlu!