Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Ahırda Süt Sağımında Elektrik Şoku Şaşırttı

Aksaray’ın Eskil ilçesinde ahırda süt sağma makinesiyle çalıştığı sırada elektrik akımına kapılan 47 yaşındaki kadın yaralandı.
Hastaneye kaldırılan kadının durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Aksaray’ın Eskil ilçesinde ahırda süt sağma makinesiyle çalıştığı sırada elektrik

Sıradan başlayan bir ahır mesaisi, kısa sürede endişe verici bir olaya dönüştü. Aksaray’ın Eskil ilçesine bağlı Kaputaş Köyü’nde 47 yaşındaki Mihriban E., evlerinin bitişiğindeki ahırda süt sağma makinesi ile çalıştığı sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle elektrik akımına kapılarak yaralandı.

Olay, Kaputaş Köyü’nde meydana geldi. İddiaya göre süt sağım işlemi sırasında ortaya çıkan elektrik kaçağı ya da teknik arıza nedeniyle Mihriban E. bir anda akıma kapıldı ve çevredeki yakınları durumu fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı kadın ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan Mihriban E.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayın kesin nedenine ilişkin jandarma ekipleri tarafından inceleme başlatılırken, elektrik kaçağının kaynağının teknik raporla netleştirileceği bildirildi. Ağustos Gerçe