Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da 500 bin TL fazla para alan adam ne yaptı?

2,5 milyon TL’lik işlemde 500 bin TL fazla para alan İsmail Akkuş, herkesi şaşırtarak böyle insanlar hala var dedirtti.

2,5 milyon TL’lik işlemde 500 bin TL fazla para alan

Ortaköy ilçesine bağlı Gökkaya köyünden İsmail Akkuş, gösterdiği dürüstlükle ilçede takdir topladı.

Edinilen bilgilere göre, Akkuş geçtiğimiz günlerde oğluna Aksaray’da ev almak için Ortaköy’de faaliyet gösteren bir sarrafa altınlarını bozdurmak üzere gitti. Sarraf tarafından bankadan çekilen parayı teslim alan Akkuş, yapılan sayım sırasında toplam tutarın 2 milyon 500 bin TL olduğunu ve 500 bin TL’nin fazla verildiğini fark etti.

Durumu anlayan İsmail Akkuş, tereddüt etmeden Ortaköy’e geri dönerek fazla verilen 500 bin TL’yi sarrafa teslim etti. Sarraf, Akkuş’un bu örnek davranışı karşısında duygusal anlar yaşadı ve kendisine teşekkür ederek küçük bir ödül verdi.

İsmail Akkuş’un dürüstlüğü, Ortaköy ilçesi ve çevre köylerde büyük beğeni topladı. Bu olay, vatandaşlar arasında güven ve dürüstlüğün önemini bir kez daha ortaya koydu.

Ağustos Gerçe