Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da 26 yaşındaki genç kendini asarak hayatına son verdi

Ereğli Kapı Mahallesi’nde 26 yaşındaki Emre İngeç, bunalım sonucu kendini asansör kamyonuna asarak intihar etti.

Ereğli Kapı Mahallesi’nde 26 yaşındaki Emre İngeç, bunalım sonucu kendini

Aksaray Ereğli Kapı Mahallesi 4125. Sokak’ta dün akşam trajik bir olay yaşandı. 26 yaşındaki Emre İngeç, bilinmeyen nedenlerle intihar ederek yaşamına son verdi.

Olay, Emre İngeç’in ailesine düğüne gideceğini söyleyerek evden çıkmasının ardından fark edildi. Bir süre sonra gence ulaşamayan aile, oğullarını kontrol etmek amacıyla dükkanlarına yöneldi.

Gece saatlerinde dükkan önünde Emre İngeç’in kendini asansör kamyonuna asmış halde bulunduğu belirtildi. Durum, 112 Acil Çağrı Merkezi ekiplerine bildirildi.

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki incelemesinde genç hayatını kaybetmiş olarak belirlendi. Emre İngeç’in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

Fatma Altınok