Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’a Hasta Yakını Konuk Evi Müjdesi: Hastane Bekleme Derdi Tarihe Karışıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, yakında hizmete açılacak olan Hasta Yakını Konuk Evi projesiyle ilgili müjdeli haberleri paylaştı. Bu proje, hastaneye gelen Aksaraylıların konaklama ve ihtiyaçlarını karşılayacak.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınında devam eden inşaat çalışmalarıyla ilgili önemli bir projeyi duyurdu. Hasta Yakını Konuk Evi projesi, ilçe, kasaba ve köylerden hastaneye gelen Aksaraylıları misafir ederek, konaklama ve ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor.

Başkan Dinçer, projenin tamamlanmasıyla birlikte hastaların yanında bulunan yakınlarının, hastane beklemesiyle ilgili yaşadıkları sıkıntıları sona erdireceklerini belirtti. Konuk evi, hastaların tedavi sürecinde yanlarında olmak isteyen yakınlarına konforlu bir konaklama imkanı sunacak.

Hasta Yakını Konuk Evi projesi, Aksaray Belediyesi’nin sosyal hizmetlerine bir yenisi olarak eklenirken, başkanın açıklamalarıyla Aksaraylılara umut ışığı oldu. Projenin tamamlanmasıyla Aksaraylılar, hastane ziyaretlerindeki konaklama sorunundan kurtulacak ve daha rahat bir şekilde sevdiklerinin yanında olabilecekler.

Haber; Fatma Altınok