Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu, Muhtarın 8 yaşındaki kızının cenaze törenine katıldı!

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Sofular Mahallesi Muhtarı Samet Yeşildal’ın kızının cenaze merasimine katılarak ailenin acısını paylaştı.

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu,

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Sofular Mahallesi Muhtarı Samet Yeşildal’ın 8 yaşındaki kızı Azra Yeşildal’ın vefatı nedeniyle düzenlenen cenaze törenine katıldı. Vali Kumbuzoğlu, Yeşildal ailesine taziyelerini ileterek, bu zor günlerinde yanlarında olduklarını ifade etti.

Sofular Mahallesi Muhtarı Samet Yeşildal’ın kızı Azra Yeşildal, geçirdiği rahatsızlık sonucunda hayatını kaybetti. Aile, mahalle sakinleri ve birçok seveni, cenaze namazı Aksaray merkeze bağlı Camiören köyünde bir araya geldi. Merasimde duygusal anlar yaşanırken, katılımcılar aileye desteklerini sundu.
Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, cenaze törenine katılarak Yeşildal ailesinin acısını paylaştı. Taziyelerini ileten Vali Kumbuzoğlu, “Bu zor gününüzde yanınızdayız. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun,” diyerek aileye sabır ve başsağlığı diledi.
Vali Kumbuzoğlu’nun yanı sıra, Aksaray muhtarlar derneği başkanı Fikret Dağ, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve ile birçok yerel yetkili, STK Başkanaları ve vatandaş da cenaze törenine katılarak Yeşildal ailesine destek oldu. Cenaze merasimi, dualar ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile sona erdi.

Merhume’nin mekanı cennet, makamı ali olsun.

Avni KURU

Avrupa’da X hesapları baz alınarak
Sıradaki Haber Avrupa’da en fazla takipçisi olan 10 takım; Türk takımları da var