Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Valisi Duru, ilk ziyaretini yaptı; el öpüp gönül aldı!

Aksaray Valisi Murat Duru, göreve başlar başlamaz Selime’de şehit Hasan Atay’ın ailesini ziyaret ederek anlamlı mesajlar verdi.

Aksaray Valisi Murat Duru, göreve başlar başlamaz Selime’de şehit Hasan

Vali Murat Duru’dan ilk ziyaret şehit ailesine!

Aksaray Valisi Murat Duru, göreve başlar başlamaz Selime’de şehit Hasan Atay’ın ailesini ziyaret ederek anlamlı mesajlar verdi.


Aksaray Valisi Murat Duru ve eşi Elif Duru Hanımefendi, Aksaray’daki görevlerine başlamalarının ardından ilk resmi ziyaretlerini Selime beldesinde gerçekleştirdi. Vali Duru, aziz şehidimiz Hasan Atay’ın kıymetli ailesini ziyaret ederek devletin şehit yakınlarına verdiği önemi vurguladı.

Ziyaret sırasında şehit ailesiyle yakından ilgilenen Vali Murat Duru, şehitlerin emanetlerinin millet için taşıdığı anlamın altını çizdi. Duru, şehit ailelerinin her zaman devletin güvencesi altında olduğunu ifade etti.

Vali Duru yaptığı açıklamada, “Şehitlerimizin emanetleri canımızdan aziz, en şerefli sorumluluğumuzdur. Onları ziyaret etmek ve yanlarında olmak bizim için bir huzur kaynağıdır” dedi. Bu sözler, ziyaret sırasında duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, Vali Duru ve eşi Elif Duru Hanımefendi şehit ailesiyle uzun süre sohbet etti. Ailenin talep ve düşüncelerini dinleyen Duru çifti, devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olmaya devam edeceğini vurguladı.

Ziyaret, edilen duaların ardından sona ererken, şehit Hasan Atay’ın hatırası bir kez daha saygı ve minnetle yad edildi. Vali Duru’nun ilk ziyaretini şehit ailesine gerçekleştirmesi, kamuoyunda da takdirle karşılandı.

Celil Acar