Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Valisi bakın kimin elini öptü? Minnettarlığını ifade etti.

Şehit anneleriyle anneler günü kutlaması: Anneliğin yüceliği taçlandı.

Şehit anneleriyle anneler günü

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu anneler gününde duygusal anlar yaşandı.

Aksaray’da, şehit anneleriyle duygusal bir anma ve anneler günü kutlaması gerçekleştirildi. Vali Kumbuzoğlu’nun katılımıyla düzenlenen etkinlikte, annelik kutsandı ve şehitlerimizin emanetleri unutulmadı. Anneler günü vesilesiyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün tertip ettiği programa Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun katılımıyla düzenlenen özel bir etkinlikte, şehit anneleri unutulmadı. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun katılımları ile gerçekleştirilen programda, şehit yakınlarının anneler günü kutlandı ve annelik duygusu yüceltildi.

Programın en duygusal anlarından biri, şehitlerimizin emanetlerine Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan engelli çocuklarımızın ellerinde şekil alan, şehitlerimizin resimleriyle özelleştirilmiş hediyelerin sunulmasıydı. Bu özel günde, anneliğin kutsallığı bir kez daha hatırlandı ve şehit annelerimizle birlikte bu yücelik taçlandırıldı.Aksaray Valisi Kumbuzoğlu tek tek şehit annelerinin elini öperek minnettarlığını ifade ederek sizler bizim en değerli hazinemizsiniz sizler vatan uğruna canını vermiş evlatlarımızın bizlere emanetisiniz dedi.

Etkinlik, katılımcıların duygusal anlar yaşadığı ve birlikte anıların paylaşıldığı sıcak bir ortamda gerçekleşti. Fatma Altınok