Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Valiliği basın çalışanı Adem Koçak hastaneye kaldırıldı!

Aksaray Valiliği Basın Mensubu Adem Koçak, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tetkiklerin ardından anjiyo olan Koçak’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Aksaray Valiliği Basın Mensubu

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, hastanede tedavi gören Adem Koçak’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Geçtiğimiz akşam kalp rahatsızlığı geçiren Gazeteci Adem Koçak, Aksaray Üniversitesi eğitim araştırma Hastanesi’nde anjiyo oldu. Bir gece yoğun bakımda kalan koçak bugün Normal servis odasına kaldırıldı.

Aksaray Üniversitesi eğitim araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Adem Koçak’ı  hastane ziyareti sırasında açıklama yapan Vali Kumbuzoğlu, “Sağlık sorunu yaşayan, Valiliğimizin duayen ve emektar basın mensubu, değerli mesai arkadaşımız Adem Koçak’ı ziyaret edip acil şifalar dileğinde bulunduk” ifadelerini kullandı.

Vali Kumbuzoğlu, Adem Koçak’ın bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni etti ve “Çabuk gel Adem, bekletme bizi” sözleriyle geçmiş olsun dileklerini iletti.

Aksaray basın camiasının sevilen isimlerinden olan Adem Koçak’ın tedavisinin ardından taburcu edilmesi bekleniyor. Bizde Yenigün ailesi olarak meslektaşımıza geçmiş olsun diliyor. Biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz. Celil Acar 

Aksaray’da dikkatsizlik ve trafik kurallarına
Sıradaki Haber Görüş açısını kapatan kamyonet 3 aracı birden kazaya sürükledi!