Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Türk Eğitimsen Başkanı Toprak, zam oranları yetersiz

“Türk Eğitim Sen: Memurların

“Türk Eğitim Sen: Memurların Zam Oranları Yetersiz, Emeklilere Kabul Edilemez Düzeyde Artış Yapılıyor”

Türk Eğitim Sen Başkanı Ali Toprak, memurlara yapılan maaş artışlarının yetersiz olduğunu vurgulayarak önemli bir açıklama yaptı. Aynı zamanda emeklilere yönelik yapılan artışların ise kabul edilemez düzeyde olduğunu belirtti. Toprak, özellikle eğitim çalışanlarına gereken değerin verilmediğini ifade ederek hükümeti daha adil ve tatmin edici bir maaş politikası izlemeye çağırdı.

Toprak, memurların hak ettikleri ekonomik desteği alması ve emeklilere daha iyi yaşam koşullarının sağlanması için gerekli adımların atılması gerektiğini vurguladı. Özellikle eğitim çalışanlarının emeğinin değerinin artırılması gerektiğini ve bu konuda kararlılıkla mücadele edeceklerini belirtti.

Türk Eğitim Sen’in bu açıklamaları, memurların ve emeklilerin yaşadığı ekonomik zorlukları gündeme taşıyarak daha adil bir maaş politikası talebini yansıtıyor. Kamu çalışanlarının emeklerinin değerini artırmak ve onlara daha iyi bir yaşam standardı sağlamak için hükümetin daha etkili adımlar atması gerektiği vurgulanıyor. Haber: Ağustos GERÇE