Şube Müdürü Rıfat Kaya, turnuvanın sadece bir spor etkinliği olmadığını, aynı zamanda Sağlık-Sen ailesi içinde dostluk ve kardeşlik bağlarını pekiştiren bir buluşma olduğunu vurguladı. Kaya, “Biz büyük bir aileyiz. Sporun birleştirici gücüyle hem stres atıyor hem de dayanışmayı güçlendiriyoruz. Tüm futbolcu kardeşlerimize başarılar, maçları izlemeye gelen seyircilerimize iyi seyirler diliyorum” dedi.

Turnuvanın yarı final müsabakalarında takımlar büyük bir çekişme içinde sahaya çıkarken, tribünlerde de dostane bir rekabet atmosferi hâkim oldu. Katılımcılar, etkinliğin yalnızca sporla sınırlı kalmadığını, aynı zamanda sendikanın sosyal yönünü güçlendiren bir organizasyon olduğunu dile getirdi.
Final karşılaşmalarının önümüzdeki günlerde yapılması planlanan turnuva, Aksaray’da sendikal dayanışmanın spordaki yansıması olarak büyük beğeni topladı.
Haber Merkezi

