Milletvekili Kaşlı’dan Gazi Ramazan Duman’a ziyaret!
Pençe-Kilit Gazisi Duman’ın Sağlık Durumu İyiye Gidiyor
Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 6 Temmuz 2025 tarihinde metan gazından etkilenerek yaralanan Aksaraylı Uzman Çavuş Ramazan Duman, Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (GATA) tedavi altına alındı. Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Gazi Duman’ı hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Durumu Her Geçen Gün Daha İyiye Gidiyor
Ziyarette, Gazimiz Ramazan Duman’ın son sağlık durumu hakkında bilgi alınırken, tedavisini sürdüren hekimler tarafından durumunun her geçen gün daha iyiye gittiği belirtildi. Milletvekili Kaşlı da gaziye moral vererek, sabır ve metanet dileklerini iletti.

“Vatanıma Yeniden Hizmet Etmek İstiyorum”
Yüksek bir vatan sevgisi ve inançla görev yapan kahraman Mehmetçik, ziyaret sırasında en kısa sürede iyileşerek yeniden ordusuna katılmak istediğini ifade etti. Gazi Duman, “En kısa zamanda ayağa kalkıp görevime dönmek istiyorum” diyerek kararlılığını ortaya koydu.

Kaşlı: “Gururumuzsunuz”
Milletvekili Ramazan Kaşlı, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Ramazan kardeşimizin durumu iyiye gidiyor. Vatan uğruna gösterdiği fedakârlık hepimiz için büyük bir gurur kaynağı. Kendisine Allah’tan acil şifalar diliyorum. Tüm milletimiz onun gibi kahramanlarla iftihar ediyor.” *Avni KURU
