Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Konya yolunda can pazarı; 1’i çocuk 4 yaralı!

Aksaray-Konya Karayolu’nda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1’i çocuk 4 kişi yaralandı. Yaralıların durumu ciddiyetini koruyor.

Aksaray-Konya Karayolu'nda iki otomobilin

Aksaray-Konya Karayolu Sultanhani ilçesi kavşağında iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, biri çocuk olmak üzere dört kişi yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine polis, jandarma ve 112 sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.Kaza, akşam saatlerinde Aksaray-Konya Karayolu üzerindeki Sultanhani ilçesi kavşağında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Aksaray’dan Konya yönüne seyir halinde olan A.N. (50) idaresindeki 68 ACU 635 plakalı otomobil, ilçe kavşağında dönüş yapan Ö.S. (24) yönetimindeki 68 AEM 824 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da hurdaya dönerken, sürücüler A.N. ve Ö.S. ile araçlarda yolcu olarak bulunan S.D. (43) ve M.D. (13) yaralandı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine hızla polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleyi olay yerinde yapan 112 Acil Yardım ekipleri, araçta sıkışan S.D.’yi sağlık ekiplerinin yardımıyla kurtardı. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken, olay yerinde yapılan çalışmaların ardından trafik akışı kontrollü olarak sağlandı. Kazanın sebebi henüz netlik kazanmazken, tahkikatın devam ettiği belirtildi.

Ağustos Gerçe