Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’da Mustafa Sarıgül’le yollar ayrıldı

Aksaray Belediyesporla devre arasında

Aksaray Belediyesporla devre arasında anlaşan ve sezon sonunda Aksaray Belediyesporun şampiyonluğu ile sona eren takımın teknik direktörü Mustafa Sarıgül, yeni sezonda Aksaray Belediyesporla çalışmayacağını ve yollarını ayırdığını açıkladı.
Geçtiğimiz sezon İstanbul Esenler Erokspor ile şampiyonluk yaşadıktan sonra Aksaray beleidyespor ie devre arasında anlaşan ve sezon sonunda takımın 73 puanla lider ve şampiyon tamamlamasında takımın teknik direktörlüğünü yapan Mustafa Sarıgül, Rabbim bize iki sezonda iki şampiyonluğu üst üste nasip etti. Şampiyonluğun ardından Aksaray Belediyesporla 2.ligde birlikte olmayacağını açıkladı.
Aksaray Belediyespor şampiyon olurken takımın teknik direktörlüğünü yapan Mustafa Sarıgül yaptığı açıklamada, Aksaray Belediyesporla şampiyonluk yaşamak çok güzel bir duydu. Zaten gelirken de o niyetle geldik. 2 tane üst üste şampiyonluk olsun diye seçici davrandık ve çok şükür bu alanda da başarılı olduk. Aksaray için güzel oldu. Kendimiz içinde bir şampiyonluk daha yazdı. Aksaray’da bir bütünlük sağladık hep beraber, yönetim taraftar derken bunları hepsi birbirleriyle bağlantılı. Allah’ın izliyle de şampiyonluk geldi” dedi.
Aksaray Belediyesporla, biz anlaşmayacağız. 2.ligde Mustafa hoca yok. Hakkımızda hayırlısı olsun” dedi. Haber: Avni KURU