Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor- İzmir B.Bld.Spor

Aksaray Belediyespor- İzmir B.Bld.Spor

Aksaray Belediyespor- İzmir B.Bld.Spor

Aksaray Belediyespor Hentbolda siftah peşinde

 

Aksaray Belediyespor kadın hentbol takımı süper ligdeki ilk galibiyetini almak için bugün İzmir Büyük Şehir Belediyespor’u Aksaray’da konuk edecek.  Muhiddin Kılınç yönetimindeki Aksaray Belediyespor kadın hentbol takımı rakibini Aksaray’dan puansız gönderecek olmanın hesaplarını yapıyor.

Ligde oynadığı 4 müsabakayı da kaybeden Aksaray Belediyespor kadın hentbol takımı İzmir temsilcisi karşısında mutlak galibiyet istiyor. Ligdeki ilk galibiyetini İzmir Büyük Belediyespor önünde almak isteyen Aksaray Belediyespor kadın hentbol takımı taraftarlarını da tribünde görmek istiyor.

Türkiye Kadınlar hentbol süper liginde mücadele eden Aksaray Belediyespor kadın hentbol takımımız ligin 5’nci haftasında sahasında İzmir Büyük Şehir Belediyespor’u konuk edecek. Aksaray Belediyespor kadın hentbol takımımız bu karşılaşmaya oldukça önem veriyor.

Ligde oynadığı ilk dört müsabakada sahasında ilk hafta da Tekirdağ Süleyman Paşaspora 26-34, ikinci hafta da deplasmanda Üsküdar Belediyespora 35-25, 3’ncü hafta da sahasında Bursa Büyük Şehir Belediyespor’a 22-31 ve geçtiğimiz hafta da ligin lideri Kastamonu Belediyespor’a 38-22 mağlup olan Aksaray Belediyespor kadın hentbol takımımız ligin 5’nci haftasında İzmir Büyük Şehir Belediyespor karşısında kazanmak istiyor.

Ligde oynadığı 4 maçta puan alamayan temsilcimiz, aynen kendisi gibi ligde oynadığı 4 maçta bir galibiyet alan İzmir Büyük şehir Belediyesporu mağlup etmenin hesaplarını yapıyor.

Muhiddin Kılınç’ın baş antrenörlüğünü yaptığı Aksaray Belediyespor kadın hentbol takımımız 23 Eylül 2023 Cumartesi günü saat 14’de Aksaray Spor salonunda rakibini mağlup etmek için üstün bir performans sergileyerek ligdeki ilk puanlarını almak istiyor.

Hafta boyunca genç sporcuları ile bu yönde çalışmalar yapan Aksaray Belediyespor kadın hentbol takımı çalışmalarına bu yönde ağırlık vererek, Süper ligdeki ilk galibiyetin ve puanlarını almayı hedefliyor.

Kadınlar Hentbol ligi 5.haftasında müsabakalar ise şöyle;

Aksaray Belediyespor- İzmir B.Belediyespor

Tekirdağ Süleyman Paşaspor- Kastamonu Bld.

Üsküdar Belediye- Bursa B.Bld.spor

Görele Belediyespor- KonyaaltıBelediye

Anadolu Üniversitesi- Yalıkavak Belediyespor

Haber: Ağustos GERÇE