Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor galibiyet için sahaya çıkacak

Aksaray Belediyespor Uşakspor deplasmanında

Aksaray Belediyespor Uşakspor deplasmanında
Türkiye 2. Ligi Kırmızı grubunda mücadele eden 68 Aksaray Belediyespor liginin 21. haftasında 21 Ocak Pazar günü Uşak Spor Deplasmanı’na gidecek. Uşak 1 Eylül stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 14’te başlayacak. Karşılaşmayı Muğla bölgesi B klasmanı hakemi Tayfun Sarı yönetecek. Aydın Bölgesinden Baykal Tuna, İzmir bölgesinden Denizcan Şahin ve 4. hakemi olarak da yine İzmir bölgesinden Oğuzhan Hamitoğlu görev olacak. Karşılaşmada Öner Fırat Gözlemci, Turgay Bahadır Sukan ve Ali İhsan Doğan ise temsilci olarak görev yapacak.
21. haftaya girilirken 68 Aksaray Belediyespor 23 puanla 12. sırada yer alıyor. Siyah beyazlı temsilcimiz ligde oynadığı son 6 müsabakanın 4’ünü kazandı. Birinde beraber kaldı birinde de mağlup oldu.
Siyah beyazlı takım ligde 5 puanla son sırada yer alan Uşak Spor karşısına da mutlak galibiyet için sahaya çıkıyor. Siyah beyazlı takım cumartesi günü sabah saatlerinde Aksaray’dan ayrılacak ve Uşak’a hareket edecek.
Aksaray Belediyespor Uşak deplasmanında da kazanmak istiyor ve puanını 26 yaparak küme düşme korkusundan uzaklaşıp yavaş yavaş playoff oynayacak takımlar sıralamasına da girmek istiyor.
Aksaray Belediyespor ligin ikinci yarısına sahasında oynadığı İskenderun Spor karşılaşmasıyla başladı. Siyah beyazlı temsilcimiz ligin ilk haftasında da olduğu gibi İskenderun Sporu mağlup ederek 3 puanla başlamanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyor.
Teknik direktör Şaban Yıldırım yönetimindeki siyah beyazlı temsilcimiz hafta boyunca sıkı bir çalışma yaptı.
Takımımızda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Teknik direktör Şaban Yıldırım yeni transferlerinde takıma katılmasıyla birlikte kadro kurmakta da oldukça zorlanmasına rağmen bunun da Aksaray Belediyespor için oldukça avantaj olduğunu da düşünüyor.
Aksaray Belediyespor pazar günü Uşak Sporu deplasmanında kazanarak yoluna galibiyetle devam etmek istiyor.
Siyah beyazlı temsilcimiz ligde oynadığı son 6 karşılaşmada sırasıyla sahasında Soma Sporu 2-0 mağlup etmiş. Deplasmanda Menemen Sporu 1-0 mağlup etmiş. Sahasında Denizli Sporu 1-0 yenildikten sonra Deplasmanda Sarıyer’i 1-0 mağlup edip Düzce spor ile Aksaray’da 0-0 beraber kalmıştı. Aksaray Belediyespor geçtiğimiz haftada İskenderun Sporu 2-1 mağlup edip son 6 haftada hanesine 13 puan yazdırarak son haftaların formda takım olduğunu da gösterdi.
Aksaray Belediyespor yarın kazanarak taraftarlarını ve kendisini mutlu etmek istiyor. Puan sıralamasında üst sıralardaki yerini de korumanın hesaplarını yapıyor.

Haber: Ağustos Gerçe