Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor- Fethiyespor

Türkiye 2’nci ligi Kırmızı

Türkiye 2’nci ligi Kırmızı grubunda mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor 22 Ekim Pazar günü saat 15’de Fethiyespor’u konuk edecek. Karşılaşma Aksaray’da Dağılgan stadyumunda oynanacak. Karşılaşmayı B klasmanından Mersin Bölgesinde Ali Rıza Altunbakır, yardımcılıklarını ise Muhammed Munir Dadı (Hatay), Çağrı Yıldırım (İstanbul), 4. Hakem olarak ta Gökhan Özbulut (Samsun) yapacak. Karşılaşmada Bahadır Kayışoğlu Gözlemci, Çetin Çoban ve Bülent Koç temsilci olarak görev yapacak.
Aksaray Belediyespor’un Fethiyesporla oynanacak karşılaşmada Şahin Fıstıkçı ve Ercan Yazıcı sakatlıklarından dolayı, Doğan Ateş ve Uğur Aygören ise sarı kart cezalısı olduğu için bu maçta görev alamayacaklar.
Aksaray Belediyespor’da sakatlıklar ve cezalılar nedeniyle teknik direktör Önder Karaveli, kadroda mecburiyetten revizyona gitmesi de gerekecek. Bakalım teknik direktör Önder Karaveli, ilk 11’e hangi oyuncularla başlayacak.
Ligde 10’ncu haftaya ait karşılaşma öncesinde temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor 10 puanla 12’nci sırada yer alırken, oynadığı 9 müsabakada 2 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 4 de beraberlik aldı. Temsilcimiz 6 gol atıp kalesinde de 5 gol gördü.
Buna karşılık Fethiyespor ise oynadığı 8 karşılaşmada 1 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 de mağlubiyet aldı. 10 gol atıp kalesinde de 10 gol gördü. Fethiyespor da alınan başarısız sonuçlar nedeni ile takımın başına Taner Gülleri getirildi.
Aksaray Belediyespor Pazar günü Fethiyespor karşısında galip gelerek yoluna devam etmek istiyor.

Haber: Ağustos Gerçe