Aksaray’da 2026 yılında Aksaray Belediyesi’nde Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Mehmet Akarca ve beraberindeki heyet ağırlandı. Ziyaret kapsamında Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediyenin yürüttüğü çalışmalar ve projeler hakkında heyete detaylı bilgi verdi.

Gerçekleşen görüşmede, şehirde devam eden hizmetler, planlanan projeler ve yerel yönetim çalışmaları ele alındı. Belediye Başkanı Dinçer, Aksaray’ın geleceği için gayret, samimiyet ve ortak akılla çalıştıklarını ifade etti.
Ziyaret sırasında karşılıklı istişarelerde bulunulurken, kamu hizmetlerinin etkinliği ve yerel yönetimlerin koordinasyonu üzerine değerlendirmeler yapıldı.
Belediye Başkanı Dinçer, nazik ziyaretinden dolayı Mehmet Akarca’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Görüşmenin birlik ve beraberlik içinde sürdürülecek iş birliğine katkı sunması bekleniyor. Ağustos Gerçe

