Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in Sırları! Doğa Güzellikleriyle Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Aksaray Belediye Başkanı Evren

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray’ın benzersiz doğal güzelliklerini paylaşarak hemşerilerine hayırlı bir hafta sonu diledi.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, binlerce kişinin ilgisini çekti. Başkan Dinçer, Aksaray’ın eşsiz doğal güzelliklerinden Hasandağı, Ihlara Seyir Terası ve Ihlara Vadisi Kanyonu’nun muhteşem fotoğraflarını paylaşarak takipçilerini büyüledi.

Paylaşım, Aksaraylıların gururunu taçlandırırken, diğer sosyal medya kullanıcıları da bu görkemli manzaralara hayran kaldı. Başkan Dinçer, memleketine olan sevgisini doğanın büyüleyici sırlarını ve güzelliklerine duyduğu hayranlığı açıkça ifade ederek, “Her mevsimine, her karesine şiir yazılası memleketim” dedi.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, tüm hemşerilerine güzel bir hafta sonu dilerken, bu paylaşımıyla Aksaray’ın doğal ve kültürel zenginliklerini milyonlarca kişiye ulaştırmış oldu. Günaydın İlkbahar’a özel bu paylaşım, Aksaraylıların gururunu ve sevgisini yansıtan bir anı olarak sosyal medyada unutulmaz bir iz bıraktı. Haber; Fatma Altınok