Açılış konuşmasını yapan Baro Başkanı Av. Erçin Mevlüt Düzgün, avukatların mesleki gelişimlerini sürdürmesinin önemine vurgu yaptı. Düzgün, “Arabuluculuk, sadece uyuşmazlıkların çözümü için değil, aynı zamanda mesleki çeşitlilik açısından da büyük bir imkândır. Bu alanda bilgi sahibi olmak artık bir tercih değil, gerekliliktir.” ifadelerini kullandı.

Eğitimi, hukuk camiasında saygın bir yere sahip olan Prof. Dr. Uğur Güngör veriyor. Katılımcılar, eğitimin Aksaray’da düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, baro yönetimine teşekkür etti.
Program kapsamında arabuluculuk süreci, iletişim teknikleri, müzakere yönetimi ve etik ilkeler gibi temel konular uygulamalı olarak işleniyor. Eğitimin sonunda başarılı katılımcılara sertifika verilecek.
Eğitime katkılarından dolayı Prof. Dr. Uğur Güngör’e teşekkür plaketi, baro avukatlarından Av. Zekeriya Alan tarafından takdim edildi. Aksaray Barosu, meslektaşlarının gelişimine yönelik eğitim faaliyetlerine yıl boyunca devam edeceğini bildirdi.
Fatma Altınok

