Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Barosu Atatürk’ün huzurunda

Aksaray Barosu tarafından Cumhuriyetin

Aksaray Barosu tarafından Cumhuriyetin 100. yılına özel düzenlenen etkinlikte Anıtkabir, TBMM, Türkiye Barolar Birliği, Anayasa Mahkemesi ve Kurtuluş Savaşı Müzesi ziyaretleri yapıldı. Aksaray Baro Başkanı Av. Ferit Köse, avukatlar ve stajyer avukat adayları Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy ile görüştü.
Cumhuriyetin 100. yılında Aksaray Barosu Ankara’ya giderek çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Aksaray Baro Başkanı Ferit Köse, avukatlar ve stajyer avukatların katıldığı gezide avukatlar, cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılında Atatürk’ün huzuruna çıktı. Anıtkabir ziyareti ile başlayan program, Türkiye Barolar Birliği, Anayasa Mahkemesi, Kurtuluş Savaşı Müzesi (1.TBMM) ve daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ziyaret edilmesi ile devam etti.

Aksaray Barosu TBMM’de AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy ile buluştu. Hüseyin Altınsoy ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Aksaray Baro Başkanı Av. Ferit Köse ve stajyer Avukat adaylarını Gazi Meclisimizde misafir ettik.” dedi.

Aksaray Barosu üyeleri de misafirperverliği için Altınsoy’a teşekkürlerini iletti. Haber: Ağustos GERÇE

VALİ KUMBUZOĞLU’NDAN TAŞPINAR’A ZİYARET: HALKLA
Sıradaki Haber Taşpınarlı kadından anlamlı mani; Hasan Dağı’nın otuyla çöpüyle, alnımızın akıyla bileğimizin gücüyle dokuduk biz bu halıyı….