Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Ak Parti Milletvekili Rahatsızlandı;Hastaneye Kaldırıldı! Ameliyat Masasında…

Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy,

Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, safra kesesi rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı ve başarılı bir ameliyat geçirerek safra kesesinden taş aldırdı.

Tedavi altına alınan AK Parti milletvekilini parti yetkilileri ve Aksaray Valisi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, bugün sabah erken saatlerinde safra kesesi rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı ve başarılı bir ameliyat geçirerek tedavi altına alındı.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi süreci devam ederken, Altınsoy’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak üzere AK Parti yetkilileri ve Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu hastaneye gitti.

Ziyaret sırasında Altınsoy’un sağlık durumu hakkında Aksaray Sağlık İl Müdürü Dr. Abdullah Güleç’ten bilgi alındı ve geçmiş olsun dilekleri iletilerek destek verildi.

Altınsoy’un sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, tedavi sürecinin devam ettiği öğrenildi. AK Parti yetkilileri ve Aksaray Valisi, Altınsoy’a acil şifalar diledi ve sağlığına kavuşması için dualarını iletti.

Haber; Fatma Altınok