Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Adliyesi’nde Bayram coşkusu: Adaletin çatısı altında bayramlaşma

Aksaray Adliyesi, Ramazan Bayramı’nı

Aksaray Adliyesi, Ramazan Bayramı’nı coşkuyla karşıladı! Adaletin çatısı altında bir araya gelen hakimler, savcılar, avukatlar ve adliye çalışanları, bayram sevincini Aksaray Adliyesi bahçesinde düzenlenen özel bir programla kutladı.

Bayramlaşma programına, Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Gökhan Oflaz, Aksaray Barosu Başkanı Avukat Ferit Köse ve adliye personeli katıldı. Bahçede hazırlanan özel alanda gerçekleştirilen programda, katılımcılar birbirleriyle bayramlaşarak, sevgi ve saygı dolu anlar yaşadı.

Aksaray Adliyesi’nin, bayramlaşma programına verdiği önem ve adliye çalışanlarının bir araya gelerek bayram sevincini paylaşması, adaletin ve dayanışmanın önemini bir kez daha vurguladı. Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir ve Baro Başkanı Avukat Ferit Köse’nin katılımcılara bayram tebrikleriyle sona eren program, dostluk ve kardeşlik mesajlarıyla dolu bir atmosferde gerçekleşti.

Aksaray Adliyesi’nin bayram coşkusunu yansıtan bu özel buluşma, adaletin ve birlikte yaşamanın önemine dikkat çektiği gibi, adliye çalışanlarının arasındaki güçlü bağları da bir kez daha ortaya koydu.
Haber: Fatma ALTINOK