Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray 1989spor sezonun final maçına çıkıyor; Sen, ben yok, dua ve desteklerinizi bekliyoruz

Türkiye kadınlar voleybol ikinci

Türkiye kadınlar voleybol ikinci ligide mücadele eden Aksaray 1989 Spor kadın voleybol takımı Eskişehir’de playoff maçlarına katılıyor.

Ligi lider olarak tamamlayan Aksaray 1989 Spor kadın voleybol takımı çeyrek finale grup lideri olarak geçtikten sonra yarı finalde de başarılı olarak ilk iki takım arasında yer alıp final grubuna kalmıştı.

Final grubunun ilk maçı da Tekirdağ kapaklı site Sporu 3-2 Mağlup etmeyi başaran Aksaray temsilcisi final grubundaki ikinci maçında Bilecik Bozhöyükspor’a 3-1 mağlup oldu.

Aksaray 1989 spor kadın voleybol takımı bugün saat 15:30’da final grubunda üçüncü müsabakaya çıkacak. Tek maçlı lig usulü kuralına göre oynanan ilk iki maçların ardından Aksaray 1989 spor İki puanı bulunuyor. Temsilcimizin bugünkü rakibi Beykoz Belediyespor’un ise dört puanı bulunuyor. Aksaray 1989 spor bugün Beykoz Belediyespor karşısında alacağı galibiyetle adını birinci lige yazdıracak.
Böyle kritik müsabaka öncesinde Aksaray 1989 spor başkanı Ferit Gemici, Sen ben yok. Bugün final grubunda son maçımıza çıkıyoruz. Tüm Aksaraylıların destek ve duasını bekliyoruz. Diyerek maçta futbolcuların göstereceği yetenek ve mücadele ile birlikte duanın da önemli olduğunu belirtti.
Haber Fatma ALTINOK

 

AK Parti Milletvekili Aydoğdu'dan sünnet
Sıradaki Haber Sünnet şöleninde Aydoğdu’dan gizemli teşekkür: Dinçer’i neden kutladı?