Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti’nin Kızılcahamam Kampı Başladı: Yerel Seçimler ve Stratejiler Masada!

AK Parti, 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere “Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme” kampını Kızılcahamam’da başlattı. Kampın ilk gününde, Genel Başkan Vekilleri Efkan Ala ve Mustafa Elitaş’ın yanı sıra birçok bakan ve parti yöneticisi sunumlar yapacak. Ekonomi, enerji, tarım, ulaştırma, kültür ve turizm gibi konuların ele alınacağı kampta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bir konuşma yapacak.

AK Parti, 31 Mart

AK Parti’nin yerel seçim sonuçlarını ve parti çalışmalarını değerlendireceği “Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme” kampı bugün Kızılcahamam’da başladı. Aksaray’dan gelen milletvekilleri, teşkilat başkanları ve belediye başkanlarının katıldığı kamp, yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleştiriliyor. Kamp alanı, parti bayrakları ve Türk bayraklarıyla donatıldı.

Kampın ilk gününde, AK Parti Genel Başkan Vekilleri Efkan Ala ve Mustafa Elitaş, belediye başkanlarına siyasi tecrübelerini aktaracak. Ayrıca, Genel Başkan Yardımcıları, bölgelerindeki belediye başkanları ile koordinasyon toplantıları yapacak.

Kamp süresince 31 Mart yerel seçim sonuçları ve parti çalışmaları ana gündem maddeleri olacak. Bu çerçevede, ekonomi, enerji, tarım, ulaştırma, kültür ve turizm gibi çeşitli konular da ele alınacak.

1 Temmuz Pazartesi günü, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 31 Mart yerel seçim sonuçlarına ilişkin bir sunum yapacak. Aynı oturumda Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da sunumlarını gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kampta bir konuşma yapacak. Erdoğan’ın konuşmasının ardından genel istişare ve değerlendirmeler yapılacak.

Kampta, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da birer sunum yapacak.

Kampın son gününde, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik moderatörlüğünde Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz görev alanlarıyla ilgili sunumlar yapacak. Dış İlişkiler Başkanı Zafer Sırakaya’nın sunumunun ardından bakan yardımcılarının katılımıyla istişare yapılacak kamp, 2 Temmuz Salı günü sona erecek.

Kızılcahamam’daki kamp alanında güvenlik önlemleri en üst seviyede tutuldu. Katılımcıların güvenliği için geniş çaplı tedbirler alındı ve kamp alanı sürekli olarak kontrol altında tutuluyor.

AK Parti’nin Kızılcahamam kampı, yerel yönetimlerin performansını değerlendirmek ve geleceğe yönelik stratejileri belirlemek amacıyla önemli bir platform sunuyor. Parti yöneticileri ve belediye başkanları, bu kamp süresince deneyimlerini paylaşarak ve ortak akılla hareket ederek daha etkili bir yerel yönetim anlayışı geliştirmeyi hedefliyor. Haber Merkezi