AK Parti’li Meclis Üyesi silahlı saldırıda hayatını kaybetti
Balıkesir’in Havran ilçesinde belediye meclis üyesi Mehmet Anıl Yüksel, kimliği belirsiz bir kişi tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Balıkesir’in Havran ilçesinde, AK Parti’li Havran Belediye Meclis Üyesi Mehmet Anıl Yüksel, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olay, kaymakamlık binasının arka kısmında meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından silahla vurulan Yüksel, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından Edremit Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Saldırganın olay yerinden kaçtığı, güvenlik güçlerinin şüpheliyi yakalamak için kapsamlı bir çalışma başlattığı bildirildi. Olay yerinde yapılan incelemelerde boş kovanlara rastlanırken, bölgedeki güvenlik kameraları da incelenmeye alındı.
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Merhum kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Faillerin adalet önünde gereken cezayı alması için sürecin takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.
Evli ve bir çocuk babası olan Mehmet Anıl Yüksel’in ani ölümü, hem siyasi çevrelerde hem de Havran halkı arasında büyük üzüntüye yol açtı. Cenaze töreniyle ilgili detayların daha sonra paylaşılacağı belirtildi.
Haber merkezi

