Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti Teşkilatı Aksaray Belediyespor’un sponsoru Motolux’ü ziyaret etti

Aksaray mevcut Belediye Başkanı

Aksaray mevcut Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediye sporun sponsoru Motolux fabrikasını ve çalışanlarını ziyaret etti.
31 Mart Mahalli İdarelerine doğru yaklaşırlarken partililerde hareketlilik hız kazandı. Seçim çalışmaları kapsamında sık sık ziyaret gerçekleştiren Belediye Başkan adayı Dinçer, Motolux fabrikasını ziyaret ederek çalışanları ile bir araya geldi.
Aksaray şehrine ve spor faaliyetlerine büyük etki eden Aksaray Belediyespor ‘un sponsoru olan Motolux fabrikası çalışanları ile bir araya gelen Başkan adayı Dinçer, personellerin yoğun ilgisi ile karşılandı.
Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ve Aksaray Belediyespor’un sponsoru olan Motolux fabrikasını ziyaret eden ak parti teşkilatı personellerin sorun ve taleplerini dinledi. Seçimlere yönelik halkın nabzını tutuna Ak Parti Teşkilatı, onlarla birlikte bir süre sohbet etti.
Aksaray mevcut Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Dr. Evren Dinçer, üretimin devamlılığı için çalışan tüm personellere kolaylıklar diledi.
Aksaray mevcut Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Dr. Evren Dinçer’e Aksaray Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Haber: Fatma Altınok