Ziyaret sırasında işçilerle bir araya gelen Aktürk ve Ağır, projede emeği geçen tüm çalışanlarateşekkür ederek, AKTİM’in tamamlandığında şehrin ticari hayatına önemli bir ivme kazandıracağını vurguladı.

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk yaptığı açıklamada, “Aksaray Ticaret Merkezi, sadece modern bir ticaret alanı değil, aynı zamanda şehrimizin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sunacak bir projedir. Bu büyük yatırımı hayata geçirmek için gece gündüz çalışan tüm emekçi kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
İncelemeler sırasında proje hakkında yetkililerden bilgi alınırken, AKTİM’in bölge esnafına ve iş dünyasına modern imkânlar sunacağı belirtildi. Ziyaret, işçilerle samimi sohbetler ve toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Aksaray Ticaret Merkezi’nin, tamamlandığında şehrin vizyon projelerinden biri olarak hizmete girmesi bekleniyor.
Avni Kuru

