Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Aksaray’da yürütülen sosyal hizmet çalışmaları, toplumun farklı kesimlerine yönelik projeler ve ihtiyaç sahiplerine sağlanan destekler ele alındı. Kadın Kolları heyeti, özellikle dezavantajlı gruplara yönelik hizmetlerin geliştirilmesi için iş birliğinin önemine dikkat çekti.
İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Billur, “Gerçekleştirdiğimiz bu ziyarette, sosyal hizmetlerin önemi ve toplumumuza sağladığı katkıları değerlendirme fırsatı bulduk. Dayanışma ve iş birliği ile Aksaray halkına daha iyi hizmet için çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurum olarak yürüttükleri projeler hakkında bilgi verdi ve ortak çalışmalara her zaman açık olduklarını vurguladı.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ve gelecekte yapılacak iş birliklerinin değerlendirilmesiyle sona erdi.
Fatma Altınok

