Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Aksaray Gençlik Kolları Başkanı görevinden ayrıldı! Peki neden!

Şükrü Öztürk, yaş haddi nedeniyle AK Parti Aksaray Gençlik Kolları Başkanlığından ayrıldığını açıkladı.

Şükrü Öztürk, yaş haddi

AK Parti Aksaray Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, üç buçuk yıldır sürdürdüğü görevinden yaş haddi nedeniyle ayrıldığını duyurdu. Öztürk, yaptığı açıklamada, “Niyet hayr, akıbet hayr” diyerek çıktıkları bu kutlu yolda Rabbim’in en zorlu süreçlerde dahi üstesinden gelme şerefini yaşattığını belirtti.

AK Parti Aksaray Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, görev süresinin sonunda yaptığı veda konuşmasında, partisinin üst düzey yöneticilerine ve Aksaray halkına teşekkür etti. Öztürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan’a, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Yusuf İbiş’e, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Yasin Dursun’a, milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy’a, İstanbul Milletvekili İsmail Emrah Karayel’e, İl Başkanı Hamza Aktürk’e, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’e, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat’a ve Aksaray Gençlik Kolları Teşkilatı ile İl Teşkilatına teşekkürlerini sundu.

Öztürk, “Neferi olduğum AK Partimize ve davamıza bir ömür hizmet etmeye devam etmekten gurur duyacağım, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın her daim yanında ve izinde olacağımı ifade etmek isterim” dedi. Sözlerini “Durmak yok, yola devam” diyerek tamamladı.

Şükrü Öztürk’ün ayrılığı, AK Parti Aksaray teşkilatında derin bir iz bırakırken, gençlik kolları başkanlığı için yeni isim arayışlarının başladığı öğrenildi. Görev süresince birçok projeye imza atan Öztürk’ün bundan sonraki süreçte parti içinde farklı görevlerde yer alması bekleniyor.
Hakan Hidayet Deniz