Ziyaretlerde gönül birlikteliği ve dayanışma mesajı verildi. Başkan Sultan Billur, “Azmi, sabrı ve gönül zenginliğiyle bizlere örnek olan büyüklerimizi görmek, onların duasını almak bizim için büyük bir mutluluk. Bu ziyaretler, AK Kadın teşkilatımızın en kıymetli gönül çalışmalarındandır.” ifadelerini kullandı.
Ziyaret edilen vatandaşlar da duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerini unutmayan kadın kolları teşkilatına teşekkür ettiler. Samimi sohbetlerin ve duaların paylaşıldığı buluşma, sıcak bir aile ortamında geçti.
AK Parti Aksaray Kadın Kolları, toplumun her kesimine dokunan gönül ziyaretlerini sürdüreceklerini belirterek, “Gönüllere dokunmaya, dualarla güçlenmeye devam edeceğiz” mesajını paylaştı.
Haber Merkezi

