Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ağaçören’de şehit Ünver dualarla anıldı

Ağaçören Kaymakamlığı tarafından, Şehit Jandarma Teğmen Ramazan Ünver’in şehadet yıldönümü dolayısıyla kabri başında anma programı düzenlendi. Vatanı uğruna canını feda eden Ramazan Ünver, dualarla ve rahmetle anıldı.

Ağaçören Kaymakamlığı tarafından, Şehit Jandarma Teğmen Ramazan Ünver’in şehadet yıldönümü

Programa Ağaçören Kaymakamı Metin Korkmaz, şehidin ailesi, İlçe Emniyet Amiri Harun Kolyiğit, İlçe Jandarma Komutanı Oğuzcan Şahin, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Yüksel, İlçe Müftüsü Adem Bozkurt ve kurum personelleri katıldı. Programda Kur’an-ı Kerim tilaveti okunarak tüm şehitler için dualar edildi.

Anma töreninin ardından Kaymakam Metin Korkmaz, şehidin ailesine ziyarette bulundu. Korkmaz, “Vatanı için canını feda eden tüm şehitlerimizin aileleri, devletimiz ve milletimiz için büyük bir onur kaynağıdır. Devletimiz her daim şehit ailelerinin yanındadır.” ifadelerini kullandı.

Katılımcılar, Şehit Ünver’in aziz hatırası önünde saygıyla eğilerek, tüm şehitlerin ruhuna Fatiha okudu. Program, duygu dolu anlarla sona erdi.

Fatma Altınok