Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ağaçören’de gençlere “Hayatın Ritmi Namaz” anlatıldı 

Diyanet İşleri Başkanlığı öncülüğünde, Ağaçören İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından okullarda sürdürülen “Gençlik Sunumları” programı aralıksız devam ediyor. Program kapsamında gençlerin manevi gelişimine katkı sunacak rehberlik çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı öncülüğünde, Ağaçören İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından

Bu çerçevede İlçe Vaizi ve Gençlik Koordinatörü Yunus Tekin, Ağaçören Camili Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. “Hayatın Ritmi Namaz” başlığıyla yapılan sunumda, namazın bireyin hayatına kazandırdığı disiplin, bilinç ve manevi denge ele alındı.

Sunum sırasında, gençlerin değişen dünya şartları içerisinde köklü değerlerle güçlü bir bağ kurmasının önemi vurgulandı. Kalpleri diri tutan ve insanı ayakta tutan temel unsurun, inanç ve değerler olduğu ifade edildi.

Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği programda, manevi rehberliğin gençlerin kişisel gelişimindeki rolüne dikkat çekildi. Namazın günlük hayatı düzenleyen ve sorumluluk bilinci kazandıran yönleri örneklerle anlatıldı.

Yetkililer, gençlerin iman, ahlak ve güzel değerlerle yetişmesine katkı sağlamayı amaçlayan bu tür rehberlik çalışmalarının, Ağaçören’deki diğer okullarda da sürdürüleceğini belirtti.

Fatma Altınok