Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

7 Yaşındaki Ayşe Ela Saçlı’dan İlk Kişisel Resim Sergisi

  Hatay depreminin ardından

 

Hatay depreminin ardından ailesiyle birlikte Aksaray’a taşınan 7 yaşındaki Ayşe Ela Saçlı, ilk kişisel resim sergisini Mustafa Yazıcı İlkokulu’nda açtı. Eğitim hayatını Aksaray’da sürdüren Ayşe Ela, okulu içerisinde düzenlediği bu sergi ile büyük beğeni topladı.

Serginin açılışı, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şirin Atlı, Memur-Sen Aksaray Şube Başkanı Yaşar Canbulut, Eğitim-Bir-Sen Aksaray Şube Başkanı Murat Görmez, Zafer İlkokulu Müdürü Mustafa Ekici ve Mustafa Yazıcı İlkokulu Müdürü Kürşat Polat tarafından gerçekleştirildi. Açılışın ardından Ayşe Ela’ya başarı plaketi takdim edildi.

Açılış töreninde konuşan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şirin Atlı, sergiyi gezdiğini ve çalışmaların yaşına göre çok profesyonelce olduğunu belirterek, Ayşe Ela’nın ailesine, öğretmenlerine ve destek veren herkese teşekkür etti. Atlı, “Bu güzel günün Ayşe Ela için sanat hayatının ilk ödülü olan resim sergisinin de güzel bir hatıra kalmasını istiyorum. Daha nice güzel sergilere ve başarılara inşallah,” dedi. Sergiye, okul öğretmenleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Ayşe Ela’nın resimleri, övgü ve büyük ilgiyle takdir edildi.

Aksaray’a yerleştiği günden itibaren Üçyıldız Bilim Bilişim Sanat Merkezi’nde resim eğitimi alan Ayşe Ela, sergi açılışında yaptığı konuşmada, “İlk sergimin açılışında desteklerinden dolayı başta okul müdürüme, öğretmenlerime, aileme ve özellikle Üçyıldız Bilim Bilişim Sanat Merkezi’nde bana destek veren eğitmenime çok teşekkür ederim. Benim için unutulmaz bir gün ve anı oldu. Ayrıca resimlerimin çok beğenilmesi de beni çok mutlu etti,” dedi.

Ağustos Gerçe

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı
Sıradaki Haber KPSS şartsız 20 Bin işçi alımı duyuruldu! Başvurular yakında başlıyor