Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatili: Okullar ve iş yerleri için detaylar belli oldu

Cumhuriyet Bayramı’na sayılı günler kala, öğrenciler ve çalışanlar 29 Ekim’in resmi tatil olup olmayacağını merak ediyor.

Cumhuriyet Bayramı’na sayılı günler

Bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Salı gününe denk geliyor ve bayram arifesi olan 28 Ekim ise Pazartesi günü. Resmi tatil planları yapan binlerce kişi, okullar ve iş yerlerinin durumunu sorgularken, tatilin detayları netleşti.

28 Ekim Yarım Gün Tatil

28 Ekim, Cumhuriyet Bayramı arifesi olması nedeniyle kamu kurumları ve okullar için yarım gün tatil olacak. Pazartesi günü öğleden sonra okullar kapanacak, kamu çalışanları iş yerlerinden ayrılacak.

29 Ekim Tam Gün Tatil
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, her yıl olduğu gibi bu yıl da tam gün resmi tatil olarak kutlanacak. Salı günü, okullar ve kamu kurumları kapalı olacak. Özel sektörde ise iş yerlerinin tatil durumu, işverenlerin kararına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Bayram tatilinin hafta sonu ile birleşmesi planları yapan çalışanlar ve öğrenciler için bu gelişme, tatil hazırlıklarını hızlandırdı. Bu kapsamda kamu çalışanları ve öğrenciler, dört günlük bir tatil yapma fırsatına sahip olacak.

Cumhuriyet Bayramı coşkusu tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanırken, tatil süresi boyunca şehirdeki etkinliklerin yanı sıra, uzun tatili fırsat bilenler seyahat planları yapmaya başladı. Haber Merkezi

Aksaray’da 6 kişinin hayatını kaybettiği
Sıradaki Haber 6 canın bedeli: Aksaray’da kazaya neden olan şoför tutuklandı!