Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

21 suç, 65 yıl ceza! Firari suç makinaları Aksaray’da yakalandı!

Toplam 65 yıl hapis cezası bulunan 2 firari, Emniyet’in titiz çalışmasıyla Aksaray’da kıskıvrak yakalandı.

Toplam 65 yıl hapis

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerinin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürüttüğü titiz operasyon, çok sayıda suçtan aranması bulunan iki firarinin yakalanmasıyla sonuçlandı.

Edinilen bilgilere göre; biri sahte banka ve kredi kartı kullanarak dolandırıcılık, hırsızlık, işyeri dokunulmazlığını ihlal ve tutuklunun kaçması gibi toplam 21 ayrı suçtan aranan ve hakkında 35 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, diğeri ise parada sahtecilik suçundan cezaevi firarisi olan ve hakkında 30 yıl 1 ay hapis cezası bulunan şahıs olmak üzere toplam iki kişi, düzenlenen operasyonda kıskıvrak yakalandı.

Polis ekiplerinin, sahtecilik ve kaçakçılık suçlarına yönelik yürüttüğü istihbari çalışmalar ve saha takibi sonucu adresleri tespit edilen zanlılar, Aksaray merkezde gerçekleştirilen eş zamanlı baskınla gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Aksaray Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildi.
Haber Merkezi