Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

1989 Spor Kulüp Başkanı Ferit Gemici: “Son virajdayız, destek olun”

Aksaray 1989 Spor Kulübü,

Aksaray 1989 Spor Kulübü, Türkiye İkinci Ligi kadınlar voleybol final grubuna kalarak büyük bir başarı elde etti. Final grubundaki ilk karşılaşmasını 1 Mart Cuma günü Tekirdağ Kapaklı Spor ile yapacak olan takım, şampiyonluk yolunda iddialı.

Eskişehir’de düzenlenen Türkiye İkinci Ligi Kadınlar Voleybol Final Grubuna kalan Aksaray 1989 spor final grubunun ilk karşılaşmasını 1 Mart Cuma günü Tekirdağ Kapaklı Spor ile yapacak olan Aksaray temsilcisi, ikinci karşılaşmasını 2 Mart cumartesi günü Bilecik Bozüyük Belediyespor ve üçüncü karşılaşmasını 3 Mart Pazar günü İstanbul Beykoz Belediyespor ile oynayacak. Aksaray temsilcisi, dört takımın bulunduğu grupta ilk iki sıraya girdiği takdirde adını kadınlar voleybol birinci ligine yazdıran takım olacak.

Kulüp Başkanı Ferit Gemici, final öncesinde yaptığı açıklamada, Aksaray’ın iş dünyasına, siyasilere, STK başkanlarına ve bürokratlara seslenerek destek çağrısında bulundu. Gemici, Aksaray sporunu temsil eden takımın başarı dolu bir sezon geçirdiğini vurgulayarak, “Son 8 takım arasına girerek birçok takımın ulaşamadığı bir başarı elde ettik. Şimdi hafta sonu son düzlükteyiz ve finallerdeyiz. Destek ve inançla şampiyonluk kupasını Aksaray’a getirmek istiyoruz.” dedi.

Final grubu maçları öncesinde bir açıklamada bulunan Aksaray 1989 Kadın Voleybol takımı Kulüp Başkanı Ferit Gemici 1.lig yolunda hafta sonu Eskişehir’de oynayacakları final maçları öncesinde Aksaray’ın iş insanlarına, siyasilere, STK başkanlarına, bürokratlara destek çağrısında bulundu.

Gemici, “Aksaray’da spor adına yeni bir tarih yazmaya çok az kaldı. Ancak bu şehir için yaptığımız sportif anlamda her zaman olduğu gibi yine yalnızız ve yalnız bırakılıyoruz. 1989 Aksaray voleybol takımı Aksaray şehrini temsil ediyor ve 32 takım arasında son 8 takım arasına kalarak birçok takımın ulaşamadığı başarıyı elde eden bir takım olmanın gururunu buruk bir şekilde yaşıyoruz. Artık hafta sonu son düzlükteyiz ve finallerdeyiz. Finalde 4 takım arasında ilk 2 takım arasına adımızı yazdırıp Aksaray’ımıza şampiyonluk kupasını getirmek için yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve oyuncu grubumuz inanıyoruz. Bizlere inanılmasını ve destek olunmasını bekliyoruz.  Şampiyon olduğumuzda Aksaray takımı ve öz sermayesi olan bir kulüp ile bu şehre şampiyonluk kupasını getirdiğimizde başarı bütün şehri olacaktır. Onun için son viraj ve son düzlükteyiz. Lütfen final grubu heyecanı öncesinde Eskişehir’de bizleri yalnız bırakılmamalarını ve takıma sahip çıkılmasını istiyoruz. Haydi, Aksaray son düzlükte birlik olalım diri olalım hep beraber olalım. Bu sefer yanımızda olun” ifadelerine yer verdi.

Haber: Hakan Hidayet Deniz