Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

180 yıllık onur: Emniyet’e anlamlı ziyaret!

Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü, önemli bir konuk ağırladı. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, beraberindeki heyetle birlikte İl Emniyet Müdürü Bekir Demir’i makamında ziyaret ederek teşkilat mensuplarının bu özel gününü kutladı.

Türk Polis Teşkilatı’nın 180.

Toplumun huzur ve güvenliği için 180 yıldır görev yapan Türk Polis Teşkilatı, kuruluş yıldönümünü ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlarken, Aksaray’da da anlamlı buluşmalara sahne oldu. Bu kapsamda Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, beraberindeki heyetle birlikte Aksaray İl Emniyet Müdürü Bekir Demir’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Dinçer, Türk Polis Teşkilatı’nın sadece asayişi sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda toplumun huzurunun, adalet duygusunun ve devletin otoritesinin teminatı olduğuna dikkat çekti.

Başkan Dinçer, “Emniyet mensuplarımız, fedakârlığın, cesaretin ve disiplinin sembolüdür. 180 yıllık köklü geçmişe sahip bu teşkilat, her bir bireyin can ve mal güvenliğini sağlamak adına gece gündüz demeden görev yapıyor. Biz de bu özel günlerinde yanlarında olmak istedik” ifadelerini kullandı.

İl Emniyet Müdürü Bekir Demir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Teşkilatımızın 180. kuruluş yıldönümünde böyle anlamlı bir ziyaret bizleri gururlandırdı. Belediye Başkanımız Evren Dinçer’e ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum. Bu tür ziyaretler, bizlere güç ve moral veriyor” dedi.

Ziyaret, günün anısına çektirilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Ağustos Gerçe