Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YILBAŞI SATIŞLARI CANLANDIRDI

asko giyim mağazalarından asko

asko giyim mağazalarından asko men şubesine konuk oldukve kışlık giysiler hakkında siz okuyucularımız için bilgiler aldık.

 asko men’in sahibicengiz kahveci; yaklaşık 30 yıldır bu işi yapmaktayım. aksaray’da üç mağazamızvar. buranın haricinde bir bayan mağazamız ve birde spor giyim mağazamız var.asko men erkek giyim mağazamızı 2016 yılında aksaraylının hizmetine sunduk.asko men mağazamızda erkek giyime yönelik her şey bulabilirsiniz ama kış ayıitibariyle en çok yünlü kalın mont ve kaban türü giyisiler satıyoruz.

vatandaşlarımız mağazamızda her zevke ve her bütçeyeuygun kaban, mont bulabilirler. 200 ile 1000 tl arasında montlarımız var. bizdeenflasyonla topyekûn mücadele kapsamında % 30 indirim yaptık. ayrıca markalarınyaptığı %50 indirimimiz de mevcuttur.

Şu anda satışlarımız iyi özellikle yılbaşının yaklaşmasınedeniyle satışlarımız olumlu etkilendi. firmalar ve kurumlara yılbaşı hediyepaketleri hazırlıyoruz. gömlek, kravat, kemer, cüzdan saat gibi çeşitli hediyepaketleri satışlarımız oluyor özellikle aralık ayı itibariyle satışlarımızdacanlılık yaşıyoruz.

vatandaşlarımız mağazamızdan alışveriş yapmak içintaşpazar mahallesinde asko men şubesine gelebilecekleri gibi internet üzerindenwww.askomoda.com.tr adresinden de yapabilirler ” dedi

haber avni k.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi ekipleri, sabahın ilk
Sıradaki Haber Aksaray Belediyesi Kurban Kesim Alanlarını Temiz Tutuyor!