Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YILBAŞI FIRSATLARI SOYLU AVM’DE

envaiçeşit ev ürünleri bulabileceğiniz

envaiçeşit ev ürünleri bulabileceğiniz soylu avm’ninsahibi kadir tiryaki ile görüşerek yılbaşı öncesi yapılan indirimler vekampanyalar hakkında bilgiler aldık.

tiryaki “mağazamızı açalı 2 yıl oldu. pek çok markayı biraraya toplayan mağazamızda mobilyadan zücaciyeye teknolojik ürünlerden beyazeşyaya kadar bir evde ihtiyaç duyulan tüm ürünler mevcuttur. yılbaşına özel tümürünlerimiz için kampanyamız var. tüm ürünlerimiz peşin fiyatına 12 ay taksitleveriyoruz.

ayrıca beyaz eşyaların full takımını alana elektriklisüpürge, ütü ve ütü masası gibi hediyelerimiz var. yine yatak odası alananevresim takımı, örtü seti hediyesi gibi pek çok kampanyamız var. aksaraylı hemşerilerimizinyılbaşı alışverişini bizim mağazamızdaki fiyatlar ve kampanyaları görmedenyapmamalarını tavsiye ediyoruz.

beyaz eşyadaki % 5 lik vergi indirimleri mağazamızdakiürünlerimizde geçerlidir. enflasyonla topyekûn mücadele kapsamında ülkeekonomisi ve aksaraylı hemşerilerimiz için elektronik eşyalarda firmalarınyaptığı indirimler haricinde soylu avm olarak ta %5 lik bir indirim yaptık.

firmamız ulusal bir firma olduğu için ülke genelindepiyasaları inceliyoruz. Ülke genelinde bir durgunluk var ama bizim işlerimizebu durgunluk yaşanmıyor. bunun sebebi yılbaşının yaklaşmasını söyleyebiliriz.tabi kampanyalarımız çok cazip fırsatlar sunması vatandaşlarımızın kaliteliürünü indirimli olmasının da katkısı var. ama en önemli sebebi soylu avm ailesiolarak çalışanlarımızın güçlü ve azimli çalışmaları ve güler yüzlü hizmetverdiği müşterilerimizin geri dönüşümü de bizim durgunluktan etkilenmemizin enönemli sebebi diye düşünüyorum.

mağazamızda %80 yerli üretim ürünleri satıyoruz. millisermayeye katkıda bulunmak adına soylu avm olarak üstümüze düşen görevi yerinegetirmeye gayret gösteriyoruz. sadece satışta değil satış sonrası da müşterimemnuniyeti için hasarlı ürün almaları durumunda bunu gerek teknik hizmetgerekse ürün değişimi olarak telafi ediyoruz. biz buradan hiçbir müşterimiziüzgün çıkarken üzgün görmek istemiyoruz. bizim için müşteri memnuniyeti hemsatış hem de satış sonrası için çok önemli. zaten elektronik ürünlerimizintamamında 2 yıl garanti mevcut olup bunu dışında mobilyada üründe üretimsel birsıkıntı olduğu takdirde anlaşmalı firmalarımız bakım veya değim garantisiveriyor. yasal tüketici haklarını arayabildikleri güvenilir ürünler satıyoruz”dedi.

haber avni k.

fotoğraf ali Şengül 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray'ın Sevinçli köyünde, arpa ekili
Sıradaki Haber Aksaray’da tarım arazisi alevlere teslim oldu! İşte o anlar!