Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YENİ TEŞVİKLER ANLATILDI

aksaray İŞkur İl müdürü

aksaray İŞkur İl müdürü mahmut akkuş ve sosyal güvenlikkurumu İl müdürü bilal akgün 2019 yılı teşviklerini  anlatmak için ziraat odası başkanı emin koçakve yönetim kurulunu ziyaret etti. programa İl sağlık müdürü cengizhan kılıçaslan, süt birliği başkanı esat zengin, koyun ve keçi yetiştiriciler birlikbaşkanı mahmut aktürk katıldı.

aksaray İŞkur İl müdürü mahmut akkuş  yaptığı açıklamada: “Çalışma hayatında milliseferberlik kapsamında 2017 yılında cumhurbaşkanımızın talimatıylabaşlatıldı.2017 artı bir istihdam, 2018 de artı iki istihdam ve 2019 yılında datürkiye genelinde iki buçuk milyon istihdam hedefi var. ‘burası türkiye buradaiş var sloganıyla’ geçtiğimiz gün türkiye odalar ve borsalar birliği ve aileÇalışma sosyal hizmetler bakanı zehra zümrüt hanımefendinin açıklamasıylabirlikte ilimizde istihdam seferberliğini başlatıyoruz. ziraat odası her zamanyanımızda oldu, sahada birlikte çalışarak köylere kadar uzandık. hedefimizilimizde aktif iş gücü programlarımızı teşviklerimizi, desteklerimizianlatabilmek. ciddi ve güzel tekliflerimiz var örneğin 3 ay maaş desteği vegeçen yıl olduğu gibi 12 ay sigorta, gerek vergi gerekse sigorta primi desteğidevletimiz tarafından karşılandığı teşvik söz konusu. amacımız burada istihdamıçok kısa sürede artırabilmek.01 Şubat ile 30 nisan tarihleri arasında buteşviklerden bütün işverenlerimiz yararlanabilirler. yanlarında çalışan sayısıkaç olursa olsun bu teşvikimizden yararlanabilirler. kısa çalışma ödeneğiyle,ilave istihdam teşviği,3 ay bizden teşviği,vergi ve sigorta pirimi desteği ilegerek İŞkur’un gerek sosyal güvenlik kurumumuzun  teşvikleri var bunları hep birlikteanlatacağız.

sosyal güvenlik kurumu İl müdürü bilal akgün yaptığıaçıklamada; cumhurbaşkanımız işsizliğin azaltılması ve istihdamın arttırılmasıamacıyla 7 Şubat 2017 tarihinde çalışma hayatında milli seferliği başlattı.İşsizliğin azaltılması ve iş gücü piyasasındaki maliyetlerin azaltılmasıamacıyla sosyal güvenlik kurumu olarak ta birçok teşvik uygulanmasınabaşlanmıştır. bizlerde bu teşviklerin anlatılması amacıyla buradayız. birçok işvereni ziyaret ederek teşviklerimizi anlatacağız.

aksaray ziyaret odası başkanı emin koçak, İl müdürlerimizgöreve geldikten sonra bizlere her konuda destek oldu. ziyaretlerinden dolayımüdürlerime teşekkür ediyorum”dedi.

haber ani kuru

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Şimdiye kadar hiç bedava traş
Sıradaki Haber Sonunda vatandaş suskunluğunu bozdu;Hiç bedava oldun mu? 150-200 lira lan!