Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YENİ i20 ÇAĞLAYAN’DA

makyajlı hyundai i20,aksaray Çağlayan

makyajlı hyundai i20,aksaray Çağlayan hyundai bayindekiyerini aldı.

hyundai’nin İzmit’teki fabrikasından 40’tan fazla ülkeyeihraç edilen i20 modeli, makyajlı olarak 75.400 tl’den başlayan fiyatlarlasatışa sunuldu. hyundai i20, 1.0 t-gdi ve dct kombinasyonu başta olmaküzere,yeni güvenlik donanımlarıyla da adından sıkça söz ettirecek.

hyundai’nin b sınıfındaki başarılı modeli i20, şıktasarım öğeleri, gelişmiş bağlantı ve güvenlik özellikleriyle yenilenerekbayilerdeki yerini almaya başladı. hatchback ve active olmak üzere iki farklıversiyona sahip olan i20, sınıfının en iyi ve en çok satan modellerinden biriolarak öne çıkıyor.

hyundai’nin yeni nesil basamaklı ızgarasıyla sunulanmakyajlı i20, arka taraftaysa tamamen yeni bir tasarıma imzasını atıyor. ayrıcaphantom siyah tavan ve daha da fazla kişiselleştirme için 12 farklı gövderengiyle satışa sunulan i20, 1.0 t-gdi turbo, 1.2 ve 1.4 litre atmosferikbeslemeli olaraküç farklı benzinli ve bir adet de 1.4 litre turbo dizel üniteyesahip.

ayrıca, tüketimi düşürmeye yardımcı olan stop &go(isg) sistemi de standart olarak veriliyor. hyundai i20’de kullanılan 15 ve 16inç yeni tip alüminyum alaşımlı jantlar da otomobile daha cesur bir görünümkazandırıyor.

daha konforlu ve verimli bir sürüş için geliştirilen 7ileri dct şanzıman ise 120 beygirlik 1.0 litrelik t-gdi motorla berabersunuluyor. ayrıca yeni i20, İleri Çarpışma Önleme asistanı (fca), Şerittenayrılma uyarı sistemi (ldws), Şeritte kalma yardımcısı (lka), sürücü dikkatuyarısı (daw) ve uzun farasistanı (hba) gibi hyundai smartsense aktif güvenliközellikleriyle üst düzey koruma var.

konuyla ilgili görüşlerini dile getiren aksaray Çağlayanhyundai bayii satış müdürü hüseyin karslı;“i20 modelimiz, hyundai markasınınavrupa’daki en önemli ikinci modeli. 40’tan fazla ülkeye ihraç ettiğimiz i20,kullanışlı yapısı ve konforu artıran donanımlarıyla b segmentin deki iddiasınıkoruyacak. “kalbin seni asla yanıltmaz” sloganı ile satışa sunduğumuzi20modelimiz, sportif görünümü, geniş motor gamı ve üstün teknolojisiylesegmentine hep yön veriyor. Ülkemizin pazar dinamiklerini ve tüketicilerimizinbeklentilerini göz önüne alarak, hatchback ve active gibi iki farklı kasatipinde ve jump, style ve elite olarak üç farklı donanım seçeneğiyle sunarak enideal donanım seviyesini elde etmeyi hedefledik. ayrıca aracımızın kimliğiyleözdeşleşen ve dikkat çekici bir tasarım detayı haline gelen siyah c sütununukoruyarak, bayrak kırmızı ve buz mavisi gibi yeni renk alternatifleriyle dearacımızın zenginliğini artırmış olduk” dedi.

haber vedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Köylerin Alt Yapısının Desteklenmesi Projesi
Sıradaki Haber Aksaray Valisinden KÖYDES ile köylerin altyapısına stratejik adım!