Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YENİ HYUNDAİ KONA….

hyundai’ninmerakla beklenen ve suv

hyundai’ninmerakla beklenen ve suv pazarında büyük beğeni toplayacağı düşünülen aracıhyundai kona  geldi.

hyundai Çağlayan bayi yetkilileri kona’nınbugün itibariyle showroom’lardaki yerini alacağını,bugün itibari ile satışaçıkacak olan aracın başlangıç fiyatının ise 99 bin 900 lira olacağı açıklandı.hyundai, özellikle avrupa’da suv araçları ile büyük beğeni toplamış ve yükseksatış rakamları elde etmişti. kona’nın da fiyat-performans değerlendirmelerine debakıldığında aynı etkiyi yaratması umuluyor.

firmayetkililerinin bilgilendirmesine göre kona 120 beygirlik 1.0 litre t-gdi ve 177beygirlik 1.6 litre t-gdi benzinlimotorlarla satışa sunulacak araç, 1.0 litrelik motorda 6 ilerimanuel şanzıman ve 4×2 çekiş sistemine sahip olacak. 1.6litrelik motor ise 7 ileri dct şanzıman ve 4×4çekiş sistemine sahip olacak. hyundai, karma yakıt tüketiminin ise 100km’de sırasıyla 5.5 litre ve 7.1 litre olacağını açıkladı.

aracın üç farklı paketi bulunacak.küçük hacimli motor yalnızca style olarak anılan pakette yer alacak. 1,6litrelik 177 beygir motor ise elite ve elite smart olarak adlandırılan diğeriki pakette mevcut olacak. fiyatı en uygun olan style modeli 99.900 tl’yesatılacak. elite’in satış fiyatı ise 130.000 tl olacak. en pahalı araç iseelite smart ismiyle satışa sunulacak. aracın fiyatı 139.000 tl olacak.

araç ilk etapta yalnızca benzinliolarak satışa sunulacak, ancak haziran ayında dizel seçeneğin de sunulacağısöyleniyor. sekiz farklı gövde rengi ve üç farklı döşeme seçeneği ile sunulanaraç, Çağlayan bayisindeki  yerini aldıve bugün satışına başlanacak. firma yetkilileri bütün otomotivtutkunlarını  bu mükemmel aracıgörmeye  ve 12/31 mayıs test sürüşgünlerine  davet ediyorlar.

haber vedat t.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi ekipleri, sabahın ilk
Sıradaki Haber Aksaray Belediyesi Kurban Kesim Alanlarını Temiz Tutuyor!