Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YENİ GİRİŞİMCİLER KAZANDIRILIYOR

aksaray ticaret ve sanayi

aksaray ticaret ve sanayi odası, İŞkur ve kosgeb işbirliği düzenlenen girişimcilik kurslarının sonunda ilimiz iş dünyasına adımatmak isteyen girişimciler atso’da düzenlenen törende sertifikalarını aldılar.

ak parti aksaray milletvekili cengiz aydoğdu, İl başkanıhüseyin altınsoy, İlçe başkanı hamza aktürk, eşmekaya belediye başkanı tayfurbaşkan, ticaret borsası başkanı hamit Özkök, ziraat odası başkanı emin koçak,askon başkanı hasan ve bir çok daire müdürünün katılım gösterdiği programdaaçılış konuşmasını yapan İŞkur aksaray İl müdürü mahmut akkuş konuşmasındagirişimciliğin önemine vurgu yaparken ilimiz genelinde 1000’e yakınvatandaşımızın kurslardan faydalandığını ve onlarca insanımızın şuan iş hayatındaaktif olarak çalıştıklarının altını çizdi.

sertifika töreninde konuşan atso başkanı cüneyt göktaş’dayaptığı konuşmada; “dünya’da ülkelerin değil şehirlerin yarıştığı bir ortamdabugün aksaray ülkemizin sanayi ve ticaret alanında lokomotif şehirlerinden birisiolma yolundadır.  bu yolda şehrimizinidarecilerine iş dünyasına sivil toplum kuruluşlarına büyük görevler düşmekteiken gelecek türkiye’nin sanayi kentini inşa ettiğimiz aksaray’da bundan sonraki süre zarfında sizlerde büyük görevler düşmektedir. her biriniz artık işdünyamızın birer parçası olmakla beraber ülke ekonomisine katkı sağlayacakbirer girişimcisiniz. sizlerin de bildiği üzere dünya büyük bir ekonomik savaşiçerisindedir. kıtalar birbirleriyle kutuplaşmakta amerika birleşikdevletleri’nin başını çektiği ekonomisi büyük devletler birbirlerine hattaülkemize karşı savaş açmaktadırlar. ekonomi savaşlarından galip çıkmanın tekbir yöntemi vardır oda üretimdir. Üretimi ve katma değeri fazla olan bir ülkekrizlerle ve ekonomi savaşlarıyla en rahat mücadele edecek ülkelerdir. buanlamda hepimizin temel amacı üretime odaklanmak üretimi desteklemek ve üretimeyönlendirmek olmalıdır. sizlerde iş hayatınıza başladığınız gün ve ondansonraki süre zarfında üretime önem vermeye özen gösterin. hepinizi ayrı ayrıtebrik ediyor iş hayatlarınızda başarılar diliyor saygı sevgi ve muhabbetleselamlıyor, teşekkür ediyorum” dedi.

ak parti aksaray milletvekili cengiz aydoğdu’dakonuşmasında Ülke ekonomisine katkı sağlamanın yollarından olan girişimciliğinönemine vurgu yaparken her bir kursiyere başarılar diledi.

konuşmalardan sonra sertifikalarını alan kursiyerler yeniaçacakları işyerlerinde aksaray ve ülkemiz için ekonomisine katkı sağlamak içinçalışacaklarını dile getirerek emeği geçen atso başkanı cüneyt göktaş’a İŞkurİl müdürü mahmut akkuş’a teşekkür ettiler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi ekipleri, sabahın ilk
Sıradaki Haber Aksaray Belediyesi Kurban Kesim Alanlarını Temiz Tutuyor!