Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YATIRIM ATAĞI

aksaray damızlık sığır yetiştiricileri

aksaray damızlık sığır yetiştiricileri birliği (dsyb)tarafından organize sanayi bölgesinde süt fabrikası, süt toplama merkezi ve yemfabrikası arazi tesisi başvurusu yapıldı.   

aksaray damızlık sığır yetiştiricileri birliği başkanıbekir kayan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte aksaray organize sanayi müdürüayhan ermiş ile görüşerek damızlık sığır yetiştiricileri birliği tarafındanyaptırılacak olan süt fabrikası, süt toplama merkezi ve yem fabrikası arazisiiçin başvuruda bulundu. yapılan görüşmelerde 3’üncü genişleme alanından yerverilebileceğini belirten osb müdürü ayhan ermiş, nüfusunun yüzde 80’inin tarımve hayvancılıktan geçimini sağladığı aksaray’da bu fabrikanın sektöre canvereceğini kaydetti.

damızlık sığır yetiştiricileri birliği başkanı bekirkayan, damızlık sığır yetiştiricileri birliği tarafından üreticilerin dahakazançlı üretim yapmaları, daha kaliteli ve ucuz yem almaları, sütlerinin dahakazançlı olması için birlik olarak harekete geçtiklerini belirterek, bukapsamda birlik adına süt fabrikası, süt toplama merkezi ve yem fabrikasıtesisi açacaklarını söyledi. fabrikanın organize sanayi bölgesinde açılacağınadikkat çeken başkan kayan, aksaray’da tarım ve hayvancılık adına böyle biryatırımın sektöre büyük bir ivme kazandıracağını ve sektörün daha dailerleyeceğini söyledi. bu kapsamda organize sanayi bölge müdürlüğü ilegörüşmeleri sağladıklarını belirten başkan kayan, yer tahsisi için başvuru dabulunduklarını ve ilerleyen süreçte yatırım çalışmalarının başlayacağınıkaydetti.

İha 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer,
Sıradaki Haber Aksaray’da Osmanlı eserleri yeniden canlanıyor!