Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

WhatsApp, bu telefon markalarında kullanılmayacak

WhatsApp bazı model telefonları

WhatsApp bazı model telefonları desteklememe kararı aldı. Anlık mesajlaşma platformu WhatsApp eski tip telefonları desteklememe kararı alırken o telefonların güncellemelerinde WhatsApp’ı yeniden indiremeyecekler. WhatsApp’ın desteklememe kararı aldığı ve kullanıcısı olan altı model cep telefonu sahiplerini de şoke etti. Kararla WhatsApp bundan sonra telefonlarda yapılacak güncellemelerde kendisini o tip telefon markalarından çekeceği de belirtti.
Cebinde bu model telefon olanlar dikkat! WhatsApp’tan yeni karar: Artık o modellerde çalışmayacak
Dünya üzerinde en çok kullanıcıya sahip olan anlık mesajlaşma platformu WhatsApp, aldığı yeni kararla milyonlarca kişiyi şoke etti. WhatsApp tarafından yapılan açıklamada o telefonları artık desteklemeyeceği belirtildi. İşte, artık WhatsApp’ın desteklemeyeceği telefon modelleri…
WhatsApp gerek dünyada gerek Türkiye’de en çok tercih edilen anlık mesajlaşma uygulaması. Birçok kişinin sosyal hayatı ve iş için kullandığı uygulamadan şok eden bir karar geldi.

O TELEFONLARI DESTEKLEMEYECEK

WhatsApp, artık Android işletim sistemi olan 6 akıllı telefon modelinden desteğini çekiyor. Bugünden itibaren uygulama, Android 5.0 ve daha eski işletim sistemi olan akıllı telefonları desteklemeyecek.
WhatsApp desteğinin çekildiği telefon modelleri şunlar:

– Samsung Galaxy Note 4

– Samsung Galaxy S5

– Google Nexus 7

– Sony Xperia Z

– LG Optimus G Pro

– HTC One