Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkiye Şeker Fabrikaları 1350 İşçi Alacak! Başvuru Şartları ve Detaylar Açıklandı

Türkiye Şeker Fabrikaları (TÜRKŞEKER), bünyesinde istihdam edilmek üzere 1350 geçici işçi alımı yapacağını duyurdu.

Türkiye Şeker Fabrikaları (TÜRKŞEKER),

Başvuru yapmak isteyen adaylar, şartlar ve başvuru süreçleri hakkında detayları merak ediyor. İşte işçi alımı ile ilgili tüm bilgiler…

Başvurular Nasıl Yapılır?

TÜRKŞEKER’in sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre, 1350 işçi alımı için ilan şartları 23-27 Eylül 2024 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) resmi internet sitesi olan iskur.gov.tr adresinde yayımlanacak. Adaylar, başvurularını İŞKUR e-şube üzerinden, ALO 170 hattı aracılığıyla veya İŞKUR hizmet noktalarından gerçekleştirebilecek.

Alım Yapılacak Kadro ve Branşlar

TÜRKŞEKER, 1350 geçici işçi alımı için farklı branşlarda personel istihdam edeceğini açıkladı. Alım yapılacak kadrolar ve branşlar şu şekilde:

-723 Mekatronik Bakım Onarım Teknisyeni
-383 Kimya Teknisyeni
-98 Metal Teknolojisi Teknisyeni
-56 Elektrik Teknisyeni
– 50 Mekaniker Buhar Kazanları Teknisyeni
-14 Bilgisayarlı Makine Teknisyeni
-2 İnşaat Teknisyeni
-23 İş Makineleri Operatörü
-1 Tır Şoförü

Başvuru Şartları Nelerdir?

Adayların başvuru yapabilmesi için belirli şartları karşılaması gerekiyor. İşte genel başvuru şartları:

-Askerlikle ilişiği olmamak
-Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde, yüksek yerlerde ve vardiyalı işlerde çalışmasına engel olacak sağlık sorunu bulunmamak
-Arazi şartlarında çalışabilecek durumda olmak ve seyahat engeli olmamak
-Sağlık raporu alabilmek

Branşlara Göre Özel Şartlar:

-İş Makineleri Operatörü: En az ilköğretim mezunu olmak, G sınıfı ve C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, 35 yaşını geçmemiş olmak.
-Tır Şoförü: En az ilköğretim mezunu olmak, en az 2 yıllık CE sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, 40 yaşını geçmemiş olmak.
-Mekatronik Bakım Onarım Teknisyeni: İlgili bölümlerden endüstri meslek lisesi mezunu olmak veya dengi okul mezunu, 35 yaşını geçmemiş olmak.
-Kimya Teknisyeni: Kimya veya gıda teknolojisi ile ilgili bölümlerden mezun olmak veya dengi okul mezunu, 35 yaşını geçmemiş olmak.
-Elektrik Teknisyeni: Elektrik veya elektrik teknolojisi ile ilgili bölümlerden mezun olmak veya dengi okul mezunu, 35 yaşını geçmemiş olmak.
-Mekaniker Buhar Kazanları Teknisyeni: İlgili tesisat ve iklimlendirme alanlarından mezun olmak veya dengi okul mezunu, 35 yaşını geçmemiş olmak.
-Bilgisayarlı Makine Teknisyeni: Bilgisayar destekli makine imalatı ile ilgili bölümlerden mezun olmak veya dengi okul mezunu, 35 yaşını geçmemiş olmak.
-Metal Teknolojisi Teknisyeni: Metal işleme, kaynakçılık gibi alanlardan mezun olmak veya dengi okul mezunu, 35 yaşını geçmemiş olmak.
-İnşaat Teknisyeni: İnşaat teknolojisi alanından mezun olmak veya dengi okul mezunu, 40 yaşını geçmemiş olmak.

Başvuru yapmak isteyen adaylar, belirtilen tarihlerde İŞKUR üzerinden başvurularını tamamlayarak, gerekli şartları taşıdıklarından emin olmalılar.

Haber Merkezi

Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak,
Sıradaki Haber Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak’tan Kararlılık Mesajı: Sözümüz Var!