Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TEKSTİLCİLER BELEDİYE BAŞKANI YAZGI İLE BİR ARAYA GELDİ

aksaray ticaretve sanayi odası

aksaray ticaretve sanayi odası 3. meslek komitesinde faaliyet gösteren kapalı Çarşı veşemsiyeli sokakta ki tekstil firmaları, aksaray belediye başkanı haluk Şahinyazgı ile kahvaltıda bir araya geldi.

atso meclisbaşkanı fatih tekin, beledi başkan yardımcısı süleyman canbulut, atso yönetimkurulu başkan yardımcısı ahmet kulak, yönetim kurulu Üyesi cebrail Çınar,3.meslek komitesi başkanı ramazan aygül’ünde katılım gösterdiğiprograma komite temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.

Özellikleşemsiyeli sokakta ve çarşı merkezinde ki birçok alandaki sıkıntıları dilegetiren firmalar, belediye başkanı yazgı’dan gerekli çalışmalarınyapılacağı sözünü aldı. 

programda açılışkonuşmasını yapan atso meclis başkanı fatih tekin yaptığı konuşmada, her zamandesteklerini esirgemeyen ve atso üyeleri ile sürekli bir araya gelmeye çalışanbelediye başkanı haluk Şahin yazgı ‘ya, aksaray iş dünyasının öncü kuruluşuolan aksaray ticaret ve sanayi odasının meclisi ve üyeleri adına teşekkür etti.

aksaray ticaretve sanayi odası olarak ilimizin idareci ile sürekli bir araya geldiklerininaltını çizen meclis başkanı fatih tekin, yaptığı konuşmasında; “bugüne kadarodamızdaki 10 meslek komitemizin üyelerini şehrimizin idarecileri ile sık sıkbir araya getirmeye çalışıyoruz. biliyoruz ki işin mutfağında olan bugün buradabulunan firmalarımız gibi diğer meslek komitelerimizde yer alan üyelerimizdir.sizler sorunları çok daha net gören yaşayan ve doğru zamanda doğru yerde dilegetiren insanlar olduğunuz için bizlerde sizlerin sorunlarına çözüm bulacakşehrimizin en üst makamında insanları toplantılarımıza davet ederek ortak aklıngücüyle istişare etmeye çalışıyoruz” dedi.

belediye başkanıyazgı aksaray’a verdiğimiz sözlerı tuttuk”

aksaray ticaretve sanayi odasının düzenlemiş olduğu programda konuşan ve aksaray’a verdiği tümsözleri yerine getirdiklerinin altını çizen başkan yazgı, yaptığı konuşmasında;öncelikle burada şehrimizin tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmalarımıza teşekkürediyorum.

bugüne kadarticaret ve sanayi odamızın düzenlediği her programda yer almaya özengösterirken düzenlenen programlarda dile getirilen sıkıntılarında çözümünoktasında belediye olarak üzerimize düşen her görevi yerine getirdiğimizeinanıyorum.

4 yılı bitirip 5.yıla girerken ilk günkü azimle çalışmalarımıza devam ediyoruz. aksaray’dagöreve gelmeden öncesinde verdiğimiz birçok projeyi bugün hayata geçirdik.birkaç proje vardı ki onları tamamlamayı ve bitirmeyi çok istedim fakat öylebir belediye başkanlığı dönemi yaşadım ki tarihte belkide ilk olmuştur.düşününki göreve geldiğim günden bu yana ülkemiz 7- 8 seçim dönemi yaşamış, 15temmuz gibi bir daha yaşanmasını istemediğimiz hain bir darbe girişiminiyaşamıştır.

belediyelerin enaktif çalıştığı aylarda böyle bit ihanetin bedeli bizim bir yılımıza nedenoldu. buna rağmen bizler verilen sözlerin projelerin hayata geçirilmesinoktasında belediyemiz olarak ekibimizle çalıştık ve çok şükür bugün aksaray’ıntakdir ettiği projeleri vatandaşlarımıza sunduk. hayata geçiremediğimiz kentseldönüşüm projesini de inşallah göreve yeniden seçilmemiz durumundayapacağız.

bugüne kadar hemvatandaşlarımızın hemde esnaflarımızın yanında olduk. her iki kesimidebirbirinden ayırmayarak mantıklı olan adım ne ise onu attık. muhakkak ki bazı çalışmalarımızdabir kısım kesimi mutlu etmemiş olabiliriz ama o çalışmalarda halkımızın veesnafımızın çoğunluğunun istediği çalışmalardı. bu yüzden bizlerin yanındaduran destekleyen gönül veren tüm hemşirelerimize esnaflarımıza aksaray ticaretve sanayi odamızın çok değerli üyelerine şahsın ve belediyemiz adına canıgönülden teşekkür ediyorum ‘dedi.

konuşmasındansonra atso 3. meslek komitesinde faaliyet gösteren firmaların sorunlarınıdinleyen belediye başkanı haluk Şahin yazgı daha sonra meclis başkanı fatihtekin, yönetim kurulu başkan yardımcısı ahmet kulak, yönetim kurulu Üyesicebrail Çınar, 3.meslek komitesi başkanı ramazan aygül ve esnaflar ileşemsiyeli sokak, ali baba tekkesinin bulunduğu cadde ve kalealti caddesindeyerinde incelemelerde bulunarak, esnafların sorunlarını dinlerken, gerekliçalışmaların yapılacağını ve sorunların giderileceğinin sözünü verdi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

TOKİ'den 51 il için müjde!
Sıradaki Haber TOKİ’den büyük avantaj; TOKİ, Aksaray’ında içinde bulunduğu 51 ilde arsa satışı yapacak!