Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ BAŞER VE AYDOĞAN OLDU

türkiye odalar ve borsalar

türkiye odalar ve borsalar birliğine bağlı olarak sigortaacenteleri aksaray İl delegeleri lütfi aydoğan ve geçtiğimiz dönem atso başkanyardımcılığı görevini icra eden hacı İsmail başer oldu.

aksaray ticaret ve sanayi odasında yapılan seçimleresigorta acenteleri tarafından ilgi yoğun olurken kullanılan 44 oyun 31’ini alanhacı İsmail başer ve lütfi aydoğan, aksaray’ın sigorta acenteleri il delegeleriolmuştur.

seçim sonunda açıklama yapan başer, yaptığı açıklama da;“ İlimizdeki sigorta acenteleri İl delegesi seçiminde gösterilen ilgi vedestekten dolayı tüm acentelerimizin yetkililerine canı gönülden teşekkürediyorum.

sigorta sektörümüzün ilimizde çok daha iyi yerlerdeolmasını sağlamak için çalışmalar yapacak sektörümüzün sorunlarını ortak aklıngücüyle hareket ederek çözeceğiz. 

sigortacılık genel olarak, sadece riskleri güvence altınaalan ve bir risk gerçekleştiği zaman ortaya çıkan hasarın karşılanmasınısağlayan bir sistem olarak algılanır. oysaki sahip olduğu bir takım özelliklernedeniyle sigortacılık sistemi, ekonomide önemli bir takım görevler de yerinegetirir.

bir kere her şeyden önemlisi ciddi bir tasarrufkaynağıdır. ekonomik kalkınmada tasarrufların önemi büyüktür. ancak ekonomilerigelişmekte olan ülkelerde kişi başı gelir seviyesi yüksek değildir.

nüfusun büyük bir bölümünün gelir seviyesi düşüktür.böyle olunca tüketimin düşürülmesi ve tasarrufun artırılması yolunda alınacakönlemlerin bu kesimde başarı şansı yoktur. o zaman tasarrufu artıracak başkakurumların olması gerekir.

ekonomik sistem olarak bakıldığında tasarruflarınyatırıma dönüşmesinin üç yolu var. birinci yol, bankacılık sistemi, ikinci yolsermaye piyasaları sistemidir. tasarrufların yatırıma dönüşmesinin üçüncüyolu ise sigortacılık sistemidir. bu anlamda böylesine önemli bir sektörütemsil etmek adına durmadan çalışacağımızın altını çizerek,destek veren herkese canı gönülden teşekkür ediyorum ”dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray'ın Sevinçli köyünde, arpa ekili
Sıradaki Haber Aksaray’da tarım arazisi alevlere teslim oldu! İşte o anlar!