Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SARI ALTIN BORSADA

2018-2019 hasat sezonunun ilk

2018-2019 hasat sezonunun ilk ürünü olan yeni mahsul arpasatışa arz edilmek üzere aksaray ticaret borsası’na (atb) getirildi.

aksaray merkeze bağlı kutlu köyü’nden süleyman ok’a ait 3ton arpa kardeşler tarım Ürünleri sanayi ticaret limited Şirketi adına erdalyildiz tarafından 872 /kilogram fiyat üzerinden satın alındı.

(atb) aksaray ticaret borsası meclis Üyesi ve tarımticaret merkezi sorumlu başkan erdal yıldız ve Üyelerin katılımıylagerçekleştirilen salon satışı sonrasında üretici süleyman ok’a günün anısınaçeyrek altın hediye edildi.

yeni mahsul arpa getiren üreticiyi kutlayan ve bereketlibir yıl dileyen yıldız “yeni hasat sezonunun tüm üyelerimize ve üreticilerimizehayırlı olmasını diliyoruz. 2018 yılının il ürünü olan arpa aksaray ticaretborsası tarım ticaret merkezimize gelmiş bulunmaktadır. kutlu köyünden süleymanok ağabeyimiz borsamıza arpasını teslim edip satış salonunda satışıgerçekleşmiştir. memleketimize, milletimize, ülkemize hayırlı olmasını temenniediyorum. bu yıl verimin yüksek olacağını düşünüyoruz. bu arada aksaray’ımızdayaşanmış olan dolu afeti nedeni ile bazı bölgelerimiz zarar görmüştür. mahsulüzarar gören bütün çiftçilerimize geçmiş olsun diyorum. bol bereketli yıllargeçirmemizi temenni ediyor saygılar sunuyorum” dedi.

kutlu kasabasında çiftçilik yapan süleyman ok ise “ 2018yılının ilk ürününün haşatını gerçekleştirdik. bu yıl verimin oldukça yüksekolacağını düşünüyorum. Çiftçi olarak çiftçilerimize, esnaflarımıza kolaylıklardiliyorum” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak'tan
Sıradaki Haber Başkan’dan müthiş hamle; Herkes evlensin diye salon fiyatını sudan ucuz yaptı!